© 2015 DESIGN BY ONTWERPBURO MK | SEE MORE ON WWW.ONTWERPBURO-MK.COM

STAY CONNECTED

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
 

youRfit Nieuwstadt

 
ABONNEMENTEN

JAARCONTRACT

per maand

MAANDCONTRACT

per maand

Onbeperkt fitness

Onbeperkt fitness + live groepslessen

Streetdance

Bedrijfsfitness

 

Inschrijfgeld

€ 21,95

€ 27,95

 

 

€ 27,95

€ 32,95

€ 17,50

€ 9,95

 

neem contact op met ods of benvitaal

OPENINGSTIJDEN
per 1 januari 2018

Maandag,woensdag,vrijdag

Dinsdag en donderdag

Zaterdag en zondag

Alle 2de feestdagen

08.30 - 21.00 uur

08.30-  12.00 /16.00-21.00

09.00 - 12.00 uur

09.00 - 12.00 uur

R you Fit?

 

 live groepslessen | onbeperkt fitness | streetdance

 
GROEPSLESSEN

Groepslesrooster vanaf 10 september 2018

TIJD

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG

ZONDAG

09.00

 

 

09.30

10.00

16.00

 

18.00

18.45

19.00

 

19.45

 

 

ClubPower

ClubPower

Zumba

Spinning

ClubBattle

ClubBattle

ClubPower

Spinning

Spinning

Yoga

ClubPower

Streetdance

8-12 jaar

 

Uitleg groepslessen

meer informatie vind je op de site van clubjoy

CLUBPOWER

Wat is ClubJoy Power®? 

 

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht. 

 

Is ClubJoy Power® iets voor mij? 

 

ClubJoy Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. 

 

Hoe ziet een ClubJoy Power® les eruit? 

 

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

SPINNING

Een effectieve cardio-training met een heel hoog fit- rendement. De training wordt uitgevoerd op een speciaal gebouwde stationaire fiets met vliegwiel. De te leren technieken simuleren vlakke wegen en beklimmingen van heuvels en bergen. Met het rem/weerstand systeem kan men een buitentraining op de fiets nabootsen.

CLUBYOGA

Wat is ClubJoy Yoga®? 

 

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing. 

 

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij? 

 

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga® je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga® je daar zeker bij. 

 

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?

 

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

ZUMBA

Zumba® is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende en opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek.

CLUBBATTLE

Wat is ClubJoy Battle®? 

 

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. ClubJoy Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig. 

 

Is ClubJoy Battle® iets voor mij? 

 

ClubJoy Battle® is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle®. 

 

Hoe ziet een ClubJoy Battle® les eruit? 

 

Een ClubJoy Battle® les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training. 

STREETDANCE

Is een verzamelnaam voor verschillende dansvormen ontstaan op straat en clubs en discotheken. Deze les is voor kids van 4-8 jaar en 9-12 jaar.

 
FOTO'S
 
CONTACT
 


Susterderweg 9b
6118 CP Nieuwstadt

046 485 61 29
 

info@yourfitnieuwstadt.com

KvK  63592665

BTW-nummer  NL159351431B01

NL45 RABO 0304 9560 90

Clubpower